Audi

Audi

Met deze stoere levensechte accuauto’s geef je jouw kind het gevoel dat hij of zij in een echte Audi rijdt. Hoe gaaf is het als je zoon of dochter in eenzelfde auto kan rijden als mama of papa? De elektrische kinderauto's van accuautootje.nl zijn namelijk gebaseerd op de echte Audi automodellen. Vandaar dat ze ook voorzien zijn van een officiële licentie van Audi. Je kind rijdt met deze mooie elektrische kinderauto dus zijn of haar eerste echte Audi!  Zo kan hij of zij lekker rond toeren in de achtertuin of voor het huis.

Alle features

De Audi accuautootjes zijn voorzien van allerlei speciale features om ze zo veel mogelijk op een echte Audi auto te laten lijken. Zo kunnen de deuren van de auto echt openslaan wanneer je kind in wil stappen, is het stuur voorzien van start en motorgeluiden om het rijden zo echt mogelijk te maken en een voetpedaal om mee te rijden. Er zit zelfs een schakelpook in waarmee je kind de Audi kinder auto in een vooruit of achteruitstand kan zetten. Maar om nooit de controle te verliezen zijn de auto’s ook voorzien van een afstandsbediening, zodat je ook de elektrische kinderauto kunt besturen van een afstand.

Leuke geschiedenis

Wist je dat volgens de verhalen de naam Audi zelfs bedacht is door een kind? De oprichter van Audi, August Horch genaamd had namelijk al eerder een autobedrijf opgericht met partners onder de naam Horch. Hier werd hij echter ontslagen omdat hij ook wou gaan racen met de auto’s. Toen besloot hij opnieuw zijn eigen bedrijf op te zetten, maar omdat de naam Horch door zijn oude partners inmiddels als handelsmerk was gedoponeerd, moest dit onder een andere naam. De 10-jarige zoon van een vermogende vriend van Horch die hem hielp het nieuwe bedrijf op te starten kwam toen met het feitje dat Audi de Latijnse vertaling van Horch was. Zo werd de nieuw merknaam bedacht door een 10-jarige!

Lees meer