Mercedes

Mercedes-Benz

Mercedes is een automerk dat al sinds 1926 auto’s produceert onder deze naam. Al bijna een eeuw aan ervaring dus en dat is te merken aan de geweldige auto’s die ze produceren. Maar niet alleen nu, ook vroeger produceerden ze al hoogwaardige auto’s die er ook nog eens goed uitzagen. Zo goed zelfs dat deze klassiekers nu nog populair zijn. Zie bijvoorbeeld de mooie Mercedes 300SL Cabrio. Dit mooie zilveren exemplaar is een echte klassieker. Hier zal je kind zich zeker mee vermaken!

Stoer uiterlijk

Naast deze mooie klassieker heeft Mercedes natuurlijk ook een aantal stoerdere modellen. Bijvoorbeeld de gave G55 die wat wegheeft van een jeep. Deze is in een mooie glanzende zwarte kleur verkrijgbaar. En voor de echte durfallen ook in een gave glanzende rode kleur. Een super stoere auto om heel wat meters mee te maken.

Officiële wagens

De elektrische kinderauto's zijn qua uiterlijk allemaal zo goed mogelijk gebaseerd op het echte Mercedes model. Dit is dan ook gebeurd onder officiële licentie van Mercedes, deze krijg je bij de elektrische kinderauto geleverd. Zo laat jij jouw kind niet alleen in zijn of haar eerste echte auto rijden, maar zelfs in zijn of haar eerste echte Mercedes!

Features

Om de ervaring nog levensechter te maken beschikken de verschillende auto’s over allerlei echte features. Zo kunnen de autodeuren open om je kind te laten instappen. Bevat het stuur start- en motorgeluiden, zit er een schakelpook in de auto zodat jouw kind vooruit en achteruit kan rijden en bevatten de accu auto’s zelfs een gaspedaal!  

Allereerste auto

Mercedes-Benz heeft een rijke geschiedenis. Een van de oprichters hiervan, Carl Benz, is zelfs de eerste man die ooit een auto gebouwd heeft! Of zoals hij het toen noemde: een motorwagen. Zijn vrouw ondernam in 1888 de eerste lange rit met de motorwagen: 100 kilometer. Vanaf toen geloofde iedereen in het succes van dit voertuig.

Lees meer