Volkswagen

Volkswagen

Een merk dat zowel bekend staat om zijn mooie nieuwe modellen als zijn retro klassiekers. Een merk dat het al tientallen jarenlang goed doet en nog altijd onder de topproducenten van auto’s valt. Een merk dat precies de gave auto’s produceert waar je jouw kind in wil laten rijden! Ga voor de toffe Golf VII GTi in een zwarte of witte kleur wanneer jouw kind wel van een stoere Volkswagen houdt. Of kies voor de hippie-achtige Volkswagen Transporter in een opvallende rode of blauwe kleur voor een kind dat een beetje kleur en een toffe klassieker wel kan waarderen.

Features

Alle Volkswagen elektrische kinderauto zijn voorzien van toffe features om de rijervaring nog echter te maken voor jouw zoon of dochter. Zo bevatten ze openslaande deuren, een schakelpook waarmee de auto voor- en achteruit kan rijden en een MP3 ingang waarop een muziekapparaat aangesloten kan worden, zodat je kind zelfs naar muziek kan luisteren tijdens het rijden. Zo lijkt het net of de elektrische kinderauto over een echte autoradio beschikt, waarmee jouw kind naar zijn of haar favoriete muziek kan luisteren.

Populaire auto’s

Volkswagen is de producent van een van de meest verkochte auto’s ter wereld, namelijk de Kever. Dit bekende model brak in 1972 het record van T-Ford van meest verkochte auto. Ook de later geïntroduceerde Golf staat in de top 5 van meest verkochte auto’s ter wereld ooit. Daar vallen de toffe Golf VII GTi wit en zwart ook onder. Deze gegeven geven al aan wat voor top auto’s Volkswagen produceert.

Licentie

De Volkswagen accuauto’s zijn allemaal zo ontworpen zodat ze zo veel mogelijk op het grote Volkswagen model lijken waarop ze zijn geïnspireerd. Dit gebeurt allemaal onder officiële licentie van Volkswagen. Deze licentie krijg je er ook bijgeleverd wanneer je een Volkswagen accuauto aanschaft voor jouw zoon of dochter.