Volvo

Volvo

Het Zweedse merk Volvo staat bekend om zijn goede kwaliteit auto’s. Dit werd al duidelijk toen ze begonnen. Ze zijn hun automerk namelijk gestart omdat ze het idee hadden dat niemand auto’s produceerde die sterk genoeg waren voor de Zweedse wegen. Deze goede kwaliteit hebben ze gedurende de tientallen jaren volgehouden en nog steeds produceren ze auto’s van een super goede kwaliteit.

Veiligheid

Naast kwaliteit staat veiligheid hoog in het vaandel bij Volvo. Zo hebben zij de driepuntsriem ontworpen die menig autobestuurder en passagier beschermt. Ook dit punt kwam al bij de oprichting naar voren omdat ze vonden dat de auto’s tot dan toe niet alleen de Zweedse wegen niet aankonden, maar ook niet veilig genoeg waren voor deze wegen. Kortom, Volvo staat garant voor Zweedse kwaliteit en veiligheid.

Goede wagen

En dat is iets waar je jouw kind graag in laat rijden natuurlijk! Een kwalitatieve wagen met gevoel voor veiligheid. Gelukkig is een riem in deze auto niet nodig, want de auto heeft een maximale snelheid van 6 kilometer per uur, maar veilig is hij zeker! Helemaal met de bijgeleverde afstandsbediening waarmee je de elektrische kinderauto als ouder ook kunt besturen.

Toffe effecten

Naast veilig is deze auto ook gewoon heel erg tof! Hij heeft een realistische look en een mooie blauwe metallic kleur. Het stuur heeft start- en motorgeluiden en de auto kan gestart worden met een echte sleutel. Ook zit er een schakelpook in waarmee de auto vooruit en achteruit gezet kan worden. Zelfs de LED koplampen werken echt!

Vanaf 3 jaar

De elektrische kinderauto is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en laat ze heerlijk rond crossen in hun toffe blauw Volvo. Leuk weetje: Volvo betekent letterlijk ‘ik rol’. Dus laat jouw kinderen lekker rond ‘rollen’ in hun toffe voertuig en ze zullen zich een echte snelheidsduivel of een ware coureur voelen.