BMW

BMW

Wie wil er nou niet in een vette BMW accu auto rijden? Is het niet stiekem ieders droom om zo’n mooie auto in het bezit te hebben? En dan helemaal deze gave SUV X5 of de sportieve i8, waarvan ook de echte auto elektrisch is. Misschien heeft u er zelf ook al een en kan uw kind dezelfde auto rijden als mama of papa. Of uw kind gaat u voor met zijn of haar eerste BMW. Hoe dan ook, u zal uw kind erg gelukkig maken met deze vette BMW’s!

 

Super stoer

Zonnebril op en gaan! Met lekker weer kan uw kind heerlijk rondtoeren in zijn of haar auto. De auto gaat maximaal 5  kilometer per uur, waardoor uw kind altijd op een veilige snelheid zit. Ook is dit de perfecte snelheid wanneer u bijvoorbeeld wilt gaan wandelen en uw kind graag mee wil rijden in de auto. Als het weer het niet toelaat kan hij of zij natuurlijk ook lekker binnen rondrijden. De BMW elektrische kinderauto zal hun favoriete speeltje worden!

Features

Om de auto nog leuker te maken heeft hij verschillende opties waardoor uw kind zich zal voelen alsof hij een echte auto rijdt. Zo hebben de auto’s openslaande deuren wanneer uw kind in wil stappen, de i8 beschikt zelfs over vleugeldeuren! Verder zit er een schakelpook in waarmee uw kind kan kiezen voor voor- of achteruit rijden, heeft de elektrische kinderauto werkende koplampen en een stuur met start- en motorgeluiden. Uw kind zal zich een echte snelheidsduivel en meesterchauffeur voelen.

Licentie

De accuauto modellen zijn geïnspireerd op de echte modellen van BMW. Ze zijn zo goed mogelijk lijkend gemaakt. De elektrische kinderauto's worden dan ook geleverd inclusief een officiële licentie van BMW. Hierdoor rijdt uw kind straks misschien wel in dezelfde auto als papa of mama! Het plezier zal in ieder geval net zo groot zijn als in de grote variant.  

Lees meer